En af det helt store nyheder er, at du skal spille på amatør racing derhjemme. Det er ikke sikkert, du allerede kender til amatør racing, men det kan også være, at du gør. Under alle omstændigheder har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med andre former for racing, hvor det er professionelle racerkører, der kører om kap. Hvad der adskiller amatør racing fra den racing, du ellers kender til, er, at disse racerkørere ikke er professionelle. Det betyder, at racing for dem blot er en beskæftigelse, de har, fordi de kan lide det, og de tjener ikke penge på det.

Hos Unibet kan du spille på amatør racing, og det kan du faktisk ikke så mange andre steder, og det er der jo en årsag til. Da det ikke er for alle at køre racing, er det vildt, at det nu overhovedet er blevet muligt, at der også kan spilles på amatør racing, men det er faktisk muligt at spille på flere løb i både ind- og udland, og det er noget, du kan glæde dig over. Hvis du vælger at åbne både øjne og ører, så vil du også se og opleve, at du rundt i landet kan finde flere steder, hvor der er amatør racing.

Når det kommer til dig selv, så er det jo også rart for dig at vide, at du selv kan køre racing, selv om du blot er amatør. Der findes mange klubber rundt omkring i landet, og det er ikke så afgørende, hvor gammel du er, selv om det naturligvis kræver, at du er over 18 år. Særligt omkring de store byer som Aarhus og København er der mange muligheder, og det gør jo også, at det er ekstra fedt, hvis du bor på disse kanter og samtidig har en interesse for at køre.

Når du spiller på amatør racing, så sikrer du også dig selv god og stærk underholdning, og som med alt andet i livet, er det jo lidt sjovere, når man også kan vælge at spille på det. På denne måde øges spændingen, og når du samtidig kan følge det hjemmefra på skærmen, så sikrer du, at din dag bliver lidt bedre.

Her tror vi, at amatør racing er kommet for at blive, og derfor vil du også kunne spille på det i mange år fremover. Det er der en stor glæde ved, og når du først har spillet, så er der jo heller ikke noget, der afholder dig fra, at du også tager ud og ser løbet. Og det er lige meget, om det så er i Danmark eller i en af de nærmeste lande. At spille på amatør racing er for dig, der tør satse og som samtidig kan lide, at der er fart over feltet.